Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Nyereményjátékot hirdet a The Black Aether!
3 rejtvényt megválaszolva megnyerheted Veres Attila Odakint sötétebb című regényét

Veres Attila Odakint sötétebb című regénye az Agave kiadó gondozásában jelenik meg június 8-án. Addig is az amúgy jelenleg baráti áron beszerezhető könyvet meg is nyerheted, ha megválaszolsz három nem kifejezetten bonyolult kérdést.

A weird irodalom hazai képviselőjének írásai először a Black Aether kiadásában jelentek meg, és a magyar lovecraftiánus irodalommal foglalkozó közösség pedig az Agave könyvek felajánlásával most nyereményjátékot is hirdet, így aki szeretné megnyerni a szóban forgó regényt, nem kell mást tennie, mint megosztania a könyv moly vagy Agave adatlapját, nyomni egy print screent, és elküldeni azt e-mailben a három rém bonyolult kérdésre írt megfejtéssel.

A következő lépés a sorsolás, melyre május 31-én fog sor kerülni, hogy aztán a három nyeremény elinduljon a nyertesek felé. Aki esetleg nem nyerne, ne szontyolodjon el, hiszen a megjelenés egybeesik a Könyvhét kezdetével, szóval Veres Attila „lovecrafti horrort és vandermeeri szürreáliát” vegyítő regénye minden bizonnyal ott is fellelhető lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9812545127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása