Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

7 játékos akció, amit nem hagyhatsz ki a héten!
Akcióvadász rovatunk szép kis prédákat talált a hétre, ami pont jó lehet egy kis hó eleji fizetés lecsapolásnak…

Legújabb videojátékos rovatunkban igyekszünk megmutatni a hazai paletta és a nemzetközi (de itthon is elérhető) piac legtutibb heti akcióit, árzuhanásait vagy egyszerűen csak alapvetően szuper fogásait. Minden héten jelentkezünk majd aktuális listákkal, szóval érdemes velünk tartani!

A hét bűvös szám, ezért ezúttal pontosan ennyi akciót kerestünk, hátha valakinek szerencsét hoz ezen a szép tavaszi héten. A szokásos digitális, ezúttal főleg steam-es akciók mellet igen jó kis bolti árzuhanások is szembe jöttek velünk:

1. UNCHARTED 4 – Ajándékkal

Kezdjük is egy igazi klasszikussal, egy exklúzív címmel, amit valószínűleg senkinek nem kell hosszasan bemutatnom. A kalandos akciójátékok királya a negyedik és (Nathan történetét tekintve) záró epizóddal minden korábbi érdemére rátett egy lapáttal, szemkápráztató és adrenalinpumpáló volt az első percétől az utolsóig. Most extra fém kulcstartóval együtt kaparinthatod meg eléggé arcpirítóan jó áron.

Hol találom? – KONZOLOK SZERVIZE

És mennyiért? – 17.890 Ft 11.990 Ft

2. RISE OF THE TOMB RAIDER + Forza Horizon 2

Na jó, ha már kaland és akció, folytassuk is a trónkövetelővel, a Tomb Raider reboot hatalmas sikere után a második rész már csak emelni tudta a tétet, de nem is kicsivel és ezzel a PC-s és XBOX-os tábor is megkapta a magáét, ami a sírrablós, kincsvadászos őrületet illeti. Az Xbox One tulajok ráadásul most egy ajándék Forza Horizon 2 játékkal megspékelve vadászhatják le egy erős 30%-os akció keretein belül.

Hol találom? – KONZOLVILÁG

És mennyiért? – 18.999 Ft 12.999 Ft

3. ALIEN ISOLATION – Minden platformra

Az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi és egyik legjobb horrorjátéka nem tegnap jelent meg ugyan, de még mindig jól tartja magát, sőt, azóta is próbálnak felnőni hozzá a zsáner nagyágyúi. Ennyiért pedig annak is megéri, aki korábban nem ruházott be rá, mert mondjuk attól tartott, hogy nem lesz annyira jó, mint ahogy várta. Pedig olyan jó… és most, az új Alien film kapcsán aktuális is.

Hol találom? – PLATINUMSHOP

És mennyiért? Xbox One: Nostromo Edition: 17.999 Ft 8.490 Ft / PC: Nostromo Edition: 5.890.- / Ps4: 8.990.- / Xbox360: 6.490.- / Ps3: 7.990.- / PC:

4. MORTAL KOMBAT XL (Ps4, Xbox One)

A Mortal Kombat a 9. résszel (ami szimplán Mortal Kombat névre hallgatott és tulajdonképpen egy rebbot volt) új standardot állított a verekedős játékok piacán, de senki sem gondolta volna hogy a tizedik rész még ezt is túl tudja majd szárnyalni. Pedig így lett és az XL kiadás összes extrájával azt kell mondjuk, ez a pakk az, ami a valaha készült legteljesebb Mortal élményt tudja nyújtani. (pedig emlékszünk mi még az MK: Trilogy-ra is…)

Hol találom? – CORVIN KONZOL

És mennyiért? – 6.999 Ft

5. WARHAMMER: END TIMES – VERMINTIDE

Személyes kedvencem és az utóbbi évek legjobb, legkülönösebb co-op mókája a Warhammer Fantasy világában játszódó Vermintide, ami tulajdonképpen a Left 4 Dead újragondolása, de mégis jóval több, mint csak egy régi csontvázra húzott új bőr. Véresen kegyetlen és kegyetlenül jó móka, akár egyedül botokkal is, de természetesen a legjobb a világhálón összeharácsolt csapatunkkal. Hulljon a férgese! A kiegészítő pakkal együtt ráadásul most 66%-os akció keretein belül érkezik. Vincent, örülünk?

Hol találom? – STEAM

És mennyiért? 39,99€ 13,59€ – kb. 4.300 Ft

6. SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION

A hét egyik legbrutálisabb 80%-os akcióját hozza a Sleeping Dogs: Definitive Edition, ami így két kávé áráért a miénk lehet. De mégis miről van szó? A Sleeping Dogs pont olyan, mintha a GTA-t John Woo rendezte voltna és Tarantino néha beugrott volna, hogy besegítsen egy-két durvább jelenetnél. Vérbő akció és szuper történet, ami leginkább a Scorsese Téglájához hasonlítjató. (illetve a Szigorúan piszkos ügyekhez) Ennyiért a kutya hagyná ott!

Hol találom? – STEAM

És mennyiért? 29,99€ 5,99€ – kb. 1.800 Ft

7. ROCKET LEAGUE

Hát a fene sem gondolta volna, hogy ez a mókás kis játék ilyen utat jár be, de mostanára az egyik legkeresettebb és leginkább körülrajongott cím lett az indie játékok táborában. Sőt, mivel még dobozos kiadásokat is megélt, mondhatjuk, hogy átlépte azt az álomhatárt, amit csak kevés indie játék tud átlépni. De valljuk be, megérdemelten. A játékmenet bot egyszerű, de végtelenül addiktív, és őrületesen jó móka a haverokkal. Most 30%-al olcsóbban lehet a kosárba tenni, ami azért minden csak nem rossz üzlet. ;)

Hol találom? – STEAM

És mennyiért? 19,99€ 13,99€ – kb. 4.300 Ft

Jövő héten ismét jelentkezünk friss és gőzölgő prédákkal. Addig is jó költekezést, de főleg inkább jó játékot kívánunk!

Varga Bálint Bánk

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4712489277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grungi · http://grungirpg.blog.hu 2017.05.08. 18:12:59

Köszi! Szerintem egy Sleeping Dogs-ra beruházok.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása