Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Így szól a Star Wars Erő témájának szintivel súlyosbított változata
Az Erő van a 80-as évekkel!

Május 4-ét már évek óta Star Wars-napként ünneplik a rajongók, így ma mi sem mehetünk el szó nélkül minden idők talán legkedveltebb űroperája mellett.

Idén egy igazi különlegességre leltünk, amely napjaink 80-as évek mániáját keveri a messzi-messzi galaxis legismertebb dallamaival. Történt ugyanis, hogy egy Scandroid nevű zenész synthwave mázba mártotta John Williams felejthetetlen Erő témáját, az eredmény pedig igencsak király lett, amit bátran ajánlunk mindenkinek, aki szereti a Star Warst, tavaly nyáron a Stranger Things-en élt, illetve szívesen dudorog a Demogorgon partykon.

A 80-as évek szele egyébként már korábban is elérte a messzi-messzi galaxist: tavaly az ébredő Erő karaktereit változtatta át egy művész a neonszínű évtizednek megfelelően. Az is király volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8812478361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása