Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

8 kihagyhatatlan játékos akció a hétre!
Újabb akcióvadászatot tartottunk és komoly kincseket találtunk erre a hétre is!

Legújabb videojátékos rovatunkban igyekszünk megmutatni a hazai paletta és a nemzetközi (de itthon is elérhető) piac legtutibb heti akcióit, árzuhanásait vagy egyszerűen csak alapvetően szuper fogásait. Minden héten jelentkezünk majd aktuális listákkal, szóval érdemes velünk tartani, főleg, hogy a cikksorozatban nagy AAA kategóriás címek mellett kisebb kult és/vagy indie játékokkal is foglalkozni fogunk!

1. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Remélem, a játékot bemutatni senkinek nem kell, de aki esetleg még nem kaparintotta meg az Öreg Tekercsek sorozat ikonikus ötödik epizódját, most 1-2 napon keresztül 51%-os akció keretein zsebelheti be a steam rendszerén keresztül.

Hol találom? – STEAM

És mennyiért? 39,99€ 19,59€ – kb. 6100 Ft

2. Little Nightmares + Inside

A Little Nightmares annyira friss, hogy még szinte gőzölög, ráadásul jobbnál-jobb értékeléseket kap kritikusoktól és játékosoktól egyaránt. A rendhagyó horror platformert ráadásul egy időtlen klasszikussal együtt zsebelhetjük be a GOG.com rendszerében, ami még csábítóbbá teszi a vadiúj játékhoz mérten amúgy is barátságos árat. 2 klasszikus egy fél árért nem is olyan rossz vétel…

Hol találom? – GOG.com

És mennyiért? – 21,15€ – kb. 6600 Ft

3. TYRANNY

A Tyranny az Obsidian (KotOR 2 + Fallout New Vegas + South Park The Stick of Truth…) klasszikus CRPG-je, ami a nosztalgikus külcsín mellett igen nagyot csavart a szokványos szerepjáték formulán. A történet szerint hősünk kivételesen nem a „jó oldalt” szolgálja, helyette a világot leigázó sötét nagyúr egyik hírnöke. Ahogy azt azonban sejthetjük, a valóságban semmi sem olyan fekete és fehér, ahogy elképzeljük. A fantasztikus, artbookot és soundtracket is tartalmazó csodás PC-s kiadás most szuper áron keres gazdát a KONZOLVILÁG-nál. Ha elfogadtok tőlem egy javaslatot, mindenképpen szerezzétek be!

Hol találom? – KONZOLVILÁG

És mennyiért? – 10.999 Ft 7.999 Ft

4. TITANFALL 2 (PS4 + PC)

A Titanfall 2. részéről mi magunk is igencsak el voltunk ájulva, ettől függetlenül az EA egy meglehetősen furcsa és mindenképpen rossz döntése miatt a játék túlságosan is közeli megjelenési dátumot kapott a Battlefield 1-hez képest, ami erősen megcsappantotta a bevételeket. Ez nekünk játékosoknak azonban jó, hisz a meglehetősen magas kritikai és játékos értékelések ellenére is gyorsan zuhant a játék ára, ami most az amúgy is kedvezményesről még mélyebbre bukott így szinte kihagyhatatlan tétellé téve, már hogyha szeretjük az igényes scifi lövöldéket, ami a lélegzetelállító kampánya mellett az utóbbi idők legjobb multyplayer élményét is nyújtotta…

Hol találom? – KONZOLOK SZERVIZE

És mennyiért? – PS4: 11.490 Ft 7990 Ft PC: 14.890 Ft 8890 Ft

5. Deus Ex: Mankind Divided Collector's Edition

Amíg meg nem érkezik a The Witcher készítőinek hivatalos Cyberpunk játéka, egyetlen sorozat van amivel maximálisan kielégíthetjük Cyber vágyainkat, ez pedig a Deus Ex. A Mankind Divided fantasztikus rendszert, világot és történetet tárt elénk, most pedig valami elképesztően jó áron zsebelhetjük be a Jensen szoborral bíró gyűjtői verziót. Ilyen áron már nem csak a fanatikus gyűjtők de szinte bárki magáénak tudhatja ezt a szemrevaló pakkot!

Hol találom? – PLATINUMSHOP

És mennyiért? – 34.990 Ft 19.990 Ft

6. Legend of Heroes: Trails in the Sky

A Trails in the Sky minden idők egyik legjobb JRPG-je. Nem túlzás. A játékot olyan klasszikusokkal emlegetik egy szinten, mint a Final Fantasy VI, a Chrono Trigger és a Suikoden 2. Rendkívül összetett és mély rendszer, grandiózus történet, szerethető karakterek és egy egészen szívbemarkoló élmény… Most ráadásul 41%-os akció keretein belül vághatunk neki a nagy kalandnak. Aki bírja a stílust, ezt nem hagyhatja ki!

Hol találom? – GOG.com

És mennyiért? – 49,61$ 29,24$ – kb. 8300 Ft

7. Kerbal Space Program

A Kerbal Space Program minden kétséget kizáróan az utóbbi évtizedek egyik legegyedibb játéka. A játék egyetlen célja, hogy egy életképes rakétát juttassunk ki az űrbe vagy ha nagyon profik vagyunk, esetleg landoljunk is vele mondjuk egy holdon. Ez egyszerűen hangzik, de a játék valójában a vicces design ellenére egy vérbeli szimulátor, amiben az aerodinamika és az általános fizika minden törvényének megfelelő, valóban is működőképes járművet kell építenünk, ha sikert akarunk elérni. Ez így meg már nem is hangzik olyan nagy mókának pedig az, hisz a játék lényege nem is annyira a győzelem, hanem a rengeteg kudarc megélése és persze az ezeken való felül kerekedés. A játék jelenleg egy kozmikus, 40%-os leértékeléssel kaparintható meg!

Hol találom? – STEAM

És mennyiért? – 39,99€ 23,99€ – kb. 7400 Ft

8. Stronghold Crusader HD

Mai utolsó választottunk egy igazi RTS klasszikus. A Stronghold önmagában is egy kifogástalan középkori stratégiai játék volt, egy egyedi erőd-szimulátor, a Crusader viszont még magasabbra helyezte a mércét és ezzel a sorozata legjobbjává vált. A Stronghold ráadásul nagyon jól öregedett, a HD kiadás tökéletesen élvezhetővé teszi a mai játékos mezőnyben is, arról már nem is beszélve, hogy valami elképesztő 75%-os leárazással szerezhetjük be!

Hol találom? – GOG.com

És mennyiért? – 25,97$ 6,74$ – kb. 1900 Ft

Jövő héten újra jelentkezünk, addig is várjuk az észrevételeket, ötleteket, kérdéseket és hozzászólásaitokat a rovattal vagy az aktuális játékokkal kapcsolatban.

Varga Bálint Bánk

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9412470755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása