Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jövő héten érkezik a mozikba a LEGO Batman: A film
A mozifilm mellett LEGO Batman építőnapokon ismerhetjük meg a legújabb készleteket.

lego_batman_a_film_2.png

A 2014-es LEGO kaland után hamarosan újra kockulhatunk a mozikban, ugyanis február 9-én érkezik a LEGO Batman: A film című egész estés animációs film. Az első LEGO-mozifilmet nagyon szerettük, Batmant mindig is csíptük, az új film előzetese pedig kifejezetten biztató, így mi mindenképp reménykedve várjuk a mindig szigorú bőregér összekockázott kalandját.

A film mellett természetesen vadiúj készletek is érkeznek, amelyek eszeveszettül jól néznek ki - hamarosan be is mutatjuk az egyik kedvencünket -, ráadásul a jövő héten néhány budapesti bevásárlóközpontban megkezdődik a LEGO Batman építőnapok rendezvénysorozat, ahol a programokon résztvevők összerakhatják Robint, LEGO Batman hű társát, versenyezhetnek saját építésű Batmobiljukkal, megcsodálhatják Gotham tornyát, kvízjátékokon vehetnek részt, kipróbálhatják a különböző LEGO applikációkat és amolyan levezetésként részt vehetnek a LEGO Friends gyorsasági építőversenyen is.

A szervezők a kisebbekre is gondoltak, ők a LEGO DUPLO medencében mártózhatnak meg, míg a nagyobbak LEGO City építőasztalokon tehetik próbára kreativitásukat. Állítólag a szerencsések találkozhatnak majd LEGO Batmannal is, akivel közös fotókat is lehet készíteni. A családoknak mindenképp érdemes lesz kilátogatni valamelyik helyszínre, a gyerekeket ugyanis ajándékokkal várják a szervezők, de különböző építőversenyeken résztvevő gyerekek is számíthatnak egy kis meglepetésre. 

A rendezvények az alábbi helyszíneken, szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között várják a látogatókat:

2017. február 4-5.: Budapest, Allee

2017. február 11-12.: Budapest, Allee (mini esemény)

2017. február 18-19.: Budapest, WestEnd City Center

2017. február 25-26.: Budapest, Arena Plaza

A jövő hét tehát a LEGO Batman: A filmről fog szólni, de rólunk se feledkezzetek meg, ugyanis hamarosan fellövünk egy bemutatót Joker Lowriderjéről, és persze magáról a filmről is írunk egy kritikát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr7612173168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása