Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Január 27-én újra Demogorgon party az A38-on!
VHS-romantika, éjszakai igazságosztók és persze döngölő szintidallamok a fagyos Dunán.

demogorgon_jan.jpg

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt hónapokban-években az A38 lett a hazai synthwave közösség zászlóshajója. A műfaj rajongói olyan nemzetközi sztárelőadókat láthattak itt, mint Pertubator, GosT vagy éppen Carpenter Brut, de ami a közösség élet számára szintén nagyon fontos, hogy a Demogorgon Party-sorozat a hazai feltörekvő tehetségek számára is fellépési lehetőséget biztosít.

A műfaj egyébként soha nem látott népszerűségnek örvend, de a retro-őrület és a nosztalgia nem csak a zenei világban hódít, elég csak a tavalyi Stranger Things-re vagy a picit régebbi Knights of Pen and Paper játékokra gondolni, de ott van a Ready Player One is, amelyből hamarosan film is készül Steven Spielberg rendezésében.

A VHS-romantika, a neonfényes 80-as évek és a pixeles videojátékok tehát visszatérőben vannak, a havi rendszerességgel megtartott Demogorgon Party pedig ennek a hangulatnak adózik tavaly óta. Ezúttal január 27-én lesz a buli, ahol az A38 két rezidense, Radec és BD-209 gondoskodik a 80-as évek megidézéséről egyedi best of szelekcióval és persze hipervagány vizuállal.

A parti 23.00-kor kezdődik, és teljesen ingyenes.

A srácok a Recorder blogon nemrég tartottak egy synthwave gyorstalpalót, ami tökéletes kiindulópont lehet az avatatlan fülek számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2312124599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeonParadise 2017.01.14. 20:12:15

"de ami a közösség élet számára szintén nagyon fontos, hogy a Demogorgon Party-sorozat a hazai feltörekvő tehetségek számára is fellépési lehetőséget biztosít."

Igen, azért lép fel ezen az estén két szelektornak is alig nevezhető egyén, mert teret adnak a feltörekvő tehetségeknek. Oh wait...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása