Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön a Szárnyas fejvadász társasjáték
A NECA nem fogja elaprózni az új filmhez kapcsolódó termékek gyártását.

blade_runner_2049.jpg

Az új Szárnyas fejvadász idén érkezik a mozikba, nemrég az előzetest is megleshettük, most azonban annak örülhetünk, hogy az akciófigurákban utazó NECA is beszáll a buliba, ők kapták ugyanis a filmhez tartozó termékek gyártásának a jogait, amibe az akciófigurák mellett egyéb játékok is beletartoznak. Például asztali társasjátékok.

A Tabletop Gaming szerint igen jó esély van rá, hogy a filmhez tartozó társasjátékos tartalmakat a NECA tulajdonában álló WizKids fogja fejleszteni, akik többek között olyan játékokat hoztak már tető alá, mint a Dice Masters, a HeroClix vagy éppen az Attack Wing. Egyelőre persze még nagyon keveset tudunk, a NECA sajtóközleménye meglehetősen szűkszavú, mindenesetre érdemes lesz nyitott szemmel járnunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6712115201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása