Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hexpanse társasjáték - úgy tűnik, megvan 2017 első magyar kickstarteres sikere
Egy újabb ígéretes magyar projektre megy a kalapozás.

hexpanse_hero_3.jpg

Tavaly év végén már írtunk a Hexpanse című magyar fejlesztésű sci-fi társasjátékról, ám akkor még csupán a hamarosan induló Kickstarter-kampány hírét harangozhattuk be. Néhány napja azonban végre elkezdődött a kalapozás, és úgy tűnik, Kickstarterföldén még mindig szeretik a magyar fejlesztésű asztali játékokat, hiszen a Hexpanse gyakorlatilag néhány nap alatt összegyűjtötte a megvalósuláshoz szükséges 22,440 dollárt. 

Jelenleg 34 ezer dollárnál tart a kalapozás, és még 23 nap van hátra a kampányból, így minden esély megvan arra, hogy a Hexpanse is hasonlóan szép sikereket érjen el, mint tavaly a Saltlands vagy éppen az Ave Roma. A siker mögött itt is elképesztően nagy meló volt, egyrészt a játék fejlesztése és csiszolgatása önmagában is két éven át tartott,a Kickstarter-projekt előkészítése és szervezése pedig már május óta zajlik. Nem véletlen tehát, hogy alig néhány nap alatt sikeressé vált a projekt, az viszont külön öröm, hogy a magyar támogatók száma is igen magas: bennfentes információk szerint jelenleg

a támogatói toplistán csak az Egyesült Államok előzi meg Magyarországot.

Nagyon jól áll tehát a Hexpanse, de érdemes továbbra is figyelemmel kísérni a kampányt, hiszen távol van még a vége, ráadásul a készítők készültek egy meglepetéssel is: az 500. támogató megérkezése után egy minikampány indult a Hexpanse Facebook-oldalán, amelynek like-olásával és az alábbi poszt megosztásával tovább lehet súlyosbítani lehet a játék tartalmát:  

Természetesen mi is nagyon izgatottan várjuk a játékot, hamarosan érkező kritikánkkal pedig mi is elutazunk a mélyűrbe, hogy bemutassuk nektek a Hexpanse minden titkát! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2012116383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása