Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Áprilisban érkezik a Terraforming Mars, a tavalyi év egyik legnagyobb társasjátékos dobása
Hamarosan a konyhaasztalon is terraformálhatjuk a vörös bolygót.

terraforming_mars_magyar.jpg

A 2016-os évben a társasjátékos fejlesztők is előszeretettel tekintettek a Mars felé, számos játék témája volt a vörös bolygó, és még koránt sincs vége a hard sci-fi és az asztali játékos hobbi találkozásának, elég csak Ignacy Trzewiczek First Martians című hamarosan megjelenő játékra gondolni.

Mivel már a Marsit/Mentőexpedíciót is szerettük, nagyon örülünk ennek a tendenciának, különösképpen, hogy hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz a tavalyi év egyik legjobb témába vágó társasjátéka, a Terraforming Mars. 

A nehézsúlyú társasjáték magyar verziója áprilisban jelenik meg a Reflexshop gondozásában, és fő feladatunk - nem túl meglepő módon - az lesz, hogy élhetővé tegyük vörös bolygót. Bizony, ebben a játékban teljesen át kell formálnunk a Mars orcáját, ráadásul közben úgy kell eljárnunk, hogy az általunk vezetett vállalat hajtsa fel a legtöbb profitot. Nem lesz egyszerű a feladat, hiszen valahogy óceánokat kell odavarázsolnunk, megfelelő hőmérsékletet kell biztosítanunk és még arra is ügyelnünk kell, hogy a levegő is lélegezhető legyen. Mi már fellőttük a szkafandert!

Érdemes figyelni a Reflexshopot, ugyanis a játék hamarosan előrendelhető lesz kedvezményes áron! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5512113873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása