Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy ifjú Star Wars-rajongó magától Darth Vadertől kapott bionikus kart
Egy ifjú Star Wars-rajongó magától Darth Vadertől kapott bionikus kart
Egy igazán megható történet.

Már korábban is írtunk egy nagyszerű kezdeményezésről, ahol egy  angol startup Marveles és Star Warsos művégtagok gyártásával segíti a gyerekeket . Szerencsére vannak még hasonlóan szívmelengető és nemes történések ebben a világban.

Az 501-es légió  nemrég a saját iskolájában lepett meg egy kisfiút egy bionikus műkarral. A találkozót az iskola igazgatója szervezte, aki már majdnem egy évvel korábban megkereste a floridai  Limbitless Solutions ...

Warcraft: A kezdetek TV-spot érkezett – Nézd meg magyar felirattal!
Warcraft: A kezdetek TV-spot érkezett – Nézd meg magyar felirattal!
Májusban világok csapnak össze!

image

Idén érkezik a Warcraft-mozifilm , amit már jó ideje tűkön ülve várunk, ám eddig csak egyetlen hivatalos előzetessel tudtuk valamelyest visszafogni magunkat.

Most azonban befutott egy egészen jóféle TV-spot is, úgyhogy öröm van és boldogság! További jó hír, hogy alább meg is nézhetitek magyar felirattal súlyosbítva, úgyhogy már csak az a kérdés, hogy mire vártok még?

A Warcraft: A kezdetek május 26-án érkezik a magyar mozikba.

100 klasszikus Atari játék érkezik PC-re
100 klasszikus Atari játék érkezik PC-re
Online multiplayer és Steam Controller támogatással.

image

A 8-bites retró játékok rajongóinak legnagyobb örömére az Atari 100 klasszikus játékát hamarosan újra kiadja egy csomagban, melyekkel Steamen keresztül, PC-n játszhatunk majd. Az Atari Vault nevű játékkollekció olyan klasszikusokat tartalmaz, mint az Asteroids, Centipede, Missile Command, Tempest, illetve Warlords.

Az örökzöld játékokkal ezúttal online is játszhatunk majd, továbbá a Steam ranglistájának segítségével bárki megmérettetheti tudását a ...

McG rendezheti a He-Man rebootot
McG rendezheti a He-Man rebootot
Emlegetett szamár.

Nemrég írtunk egy az ébredő Erő stílusában készített He-Man előzetesről , erre most tessék, itt a hír, miszerint a Terminator: Megváltást dirigáló McG rendezheti a rebootot.

A film jogai a Sony Picturesnél vannak és minden jel arra mutat, hogy egy Transformesre hajazó franchise-ba szeretnének életet lehelni.

Ha ilyen lesz az előzetes, sírni fogunk a gyönyörtől:

Kara - egy újabb kiváló Star Wars rajongói film
Kara - egy újabb kiváló Star Wars rajongói film
“Az Erő van ezzel!”

Lássuk be: A Star Wars rajongói filmek túlnyomó többsége értékelhetetlen. Ez persze nem jelenti azt, hogy értéktelenek is lennének ezek az alkotások, egyszerűen csak arról van szó, hogy teljesen más szemmel kell rájuk tekinteni, mintha mondjuk egy játékfilmet néznénk.

Ettől függetlenül néha előbukkannak olyan filmek is, amelyek túlmutatnak azon a bizonyos “rajongói” skatulyán. Ilyen volt nemrég a Rebel Scum , és most itt egy újabb gyönyörű példa, a ...

Kiderült, hogy mennyibe került, hogy a Google legyen az alapértelmezett kereső az iPhone-okon
Kiderült, hogy mennyibe került, hogy a Google legyen az alapértelmezett kereső az iPhone-okon
Véletlen derült ki a hihetetlen összeg.

image

2014-ben 1 milliárd dollárt, azaz kb. 250 milliárd forintot fizetett a Google az Apple-nak, hogy a Google maradjon az alapértelmezett kereső az iPhone-okon. Cserébe a reklámbevételeken osztozkodik a két óriáscég, hogy milyen arányban, azt sikerült még ezek után is titokban tartaniuk.

Egy teljesen érdektelen Google és Oracle között húzódó jogi hercehurca kapcsán került nyilvánosságra a megállapodás, amit mindkét fél minden áron titkolni akart, de a ...

Múmia remake jön 2017-ben Tom Cruise-zal
Múmia remake jön 2017-ben Tom Cruise-zal
2017 június 9-én éled újra a klasszikus film.

image

Igaznak bizonyultak a Tom Cruise-ról és a Sofia Boutelláról (Kingsman: A titkos szolgálat) szóló pletykák, jövő nyáron érkezik az egyiptomi horror-remake. Kevésbé ismert, hogy már az 1999-es film is egy remake volt, méghozzá egy 1932-es film újragondolása.

Az új Múmia egy klasszikus remakesorozat része lesz, az Universal stúdió leforgatja a Drakula, a Frankenstein menyasszonya, a Van Helsing és a Láthatatlan ember mai verzióit is.

Tom Cruise jelenleg a ...

A világ legjobb barátnője Fallout 4 túrára vitte a barátját
A világ legjobb barátnője Fallout 4 túrára vitte a barátját
A Fallout 4 és a romantika nem zárják ki egymást.

2015 egyik legjobb videojátéka a Fallout 4 volt, amit még most is szívesen nyüstölünk, hiszen Boston még rengeteg titkot és kalandot rejt.

 Egy Fallout fanatikus gamer barátnője úgy gondolta, hogy meglepi barátját születésnapjára egy tematikus túrával, ahol körbejárják Bostont és megnézik a Fallout 4 fontosabb helyszíneit és látványosságait. A túra során különböző “tárgyakat” guberált  a srác, amelyből a végén a végén összerakhatta ...

Így találkoznak a régi Star Wars karakterek új megfelelőikkel
Így találkoznak a régi Star Wars karakterek új megfelelőikkel
Nagyon sok a hasonlóság…

image

A Star Wars: Az ébredő Erő nagyon sokban hasonlít a klasszikus részekre, amiért kapott hideget és meleget egyaránt. Most a Dorkly csapata egy zseniális videóban szembesítette egymással a régi és új generációt, amit az ébredő Erő kedvelőinek és utálóinak egyaránt szívesen ajánlunk!

A videót itt tudjátok megnézni.

Megjelent a Traveller szerepjáték új kiadása
Megjelent a Traveller szerepjáték új kiadása
A sci-fi szerepjátékok atyja visszatért.

Ha az ember belátja, hogy van élet a M.A.G.U.S. -on túl és egy picit jobban elmélyed az asztali szerepjátékok világában, akkor óhatatlanul is összetalálkozik a Traveller című kultikus sci-fi RPG-vel, amely már csak azért is tisztelendő, mert 1977-ben jelent meg először.

Most a Moongoose Publishing rendelkezik a játék kiadási jogaival és elérkezettnek látta az időt, hogy megjelenjen az új alapkönyv, amely csak az első állomása egy egészen komoly kis kiadói ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása