Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ellopták a kissrác Pokémon kártyagyűjteményét, a rendőr a sajátját adta oda neki
Ellopták a kissrác Pokémon kártyagyűjteményét, a rendőr a sajátját adta oda neki
Vannak még igazi hősök!

pokemon_cards_stolen.jpg

Igazán megható történet született egy balszerencsés esetet követően. Egy clevelandi 9 éves kisfiú teljes Pokémon kártyagyűjteményét ellopta egy környékbeli bajkeverő. Szerencsére a törvény helyi őreinek rövid időn belül sikerült előkeríteniük a csirkefogót, és visszaszerezni az ellopott gyűjteményt. Sajnos azonban néhány kártya hiányzott az értékes kollekcióból, amit már 6 éves kora óta gyűjtött az elszontyolodott kisfiú.

Szerencsére ...

Legóból készítettek kihajtós könyvet
Legóból készítettek kihajtós könyvet
Minden dimenziójában elismerésre méltó teljesítmény.

lego-popup.jpg

A LEGO segítségével csodálatos dolgokra lehetünk képesek , s hogy mit készítünk belőle, annak csupán a képzeletünk szab határt. Ezt bizonyította nemrégiben a  talapz  nevű YouTube-felhasználó is, aki képes volt megbirkózni egy nem mindennapi ötlet megvalósításával: legóból készítette el a Himedzsi várkastély egyszerűsített mását, mindezt úgy, hogy gyerekkönyvekhez hasonlóan kihajtható legyen, amiben is a sík elemek egy háromdimenziós ...

Assassins's Creed - új könyvsorozatot indít a Fumax
Assassins's Creed - új könyvsorozatot indít a Fumax
2016 az orgyilkosok éve lesz.

lastdescendants-b1.jpg

Az Assassin's Creed napjaink egyik legsikeresebb és legkedveltebb videojátékának számít, így nem meglepő, hamarosan érkezik az filmfeldolgozás , de szerencsére nem csak ennek örülhetünk.

A Fumax kiadó nemrég jelentette be , hogy új Assassin's Creed könyvsorozatot indítanak Last Descendants címmel. A sorozatot a többszörös díjnyertes Matthew J. Kirby írja, és az első kötetet már idén ősszel a kezünkbe is vehetjük magyar nyelven.

A főszerepben egy ...

Jobb, de még mindig nem meggyőző a Star Trek 3 új trailere
Jobb, de még mindig nem meggyőző a Star Trek 3 új trailere
Talán a halálos iram nem áll annyira jól Kirk kapitánynak és legénységének...

star-trek-1400-1.jpg

Az előző scriptet kidobták az ablakon, mivel túlságosan is… Star Trekes volt… majd egy akció-orientált forgatókönyvet írtak neki, a rendezői széket pedig Justin Lin foglalta el, akinek eddigi csúcsteljesítménye a Fast & Furious volt. Nos, ez sokat elárul arról, milyen irányba tart a Mad Maxen kívüli egyetlen széria, aminek jól sikerült a rebootja (azaz az újjáélesztése), amibe egyébként a legtöbb franchise-nak beletörik a foga. (Úristen, láttátok az új ...

A Chewbacca-maszknak örülő anyuka garantáltan bearanyozza a napodat
A Chewbacca-maszknak örülő anyuka garantáltan bearanyozza a napodat
Nekünk is kell egy ilyen maszk.

chewbacca.jpg

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a Star Warsos szirszarok gyűjtése mennyire jó vagy rossz, ám érdemes figyelembe venni, hogy sokak számára olyan dolgok is hatalmas örömet okozhatnak, amelyek minket teljesen hidegen hagynak, vagy amelyeket egyszerűen csak nem értünk.

Az alábbi videóban szereplő anyuka például olyan örömmel próbálta fel újonnan vásárolt Chewbacca-maszkját, amit egyszerűen látni kell. Örüljetek vele ti is!

Star Wars, ahogy még soha nem láttad
Star Wars, ahogy még soha nem láttad
Más idők, más galaktikák.

starwarsreim.jpg

A Star Wars nemcsak a története, hanem páratlan és azonnal felismerhető látványvilága miatt is közel áll a szívünkhöz. A jól ismert képsorok sokunk számára már több évtizede kitörölhetetlenül bevésték magukat az emlékezetünkbe, így mindig rizikós vállalkozás, amikor pont a Star Wars vizualitásában tapasztalunk változásokat. Elég csak megnézni, hogy mennyi kritika érte az előzménytrilógiát emiatt, illetve azt is érdemes megjegyezni, hogy a VII. ...

Star Wars VIII - Kiszivárgott a cím?
Star Wars VIII - Kiszivárgott a cím?
Valódinak tűnik...

rey_1_1.jpg

A Zsivány egyes mellett a Star Wars VIII is közeleg, igaz arra egy picit többet kell várnunk. Néhány pletykától és kiszivárgott képtől eltekintve viszonylag kevés konkrét információ terjeng, ám most úgy néz ki, kiderült a film címe. 

A fenti kép állítólag egy Star Wars Celebration- tagtól származik, a film címe pedig Fall of the Resistance , azaz "az Ellenállás bukása" lesz. Nem hangzik rosszul, ám azt is hozzá kell tenni, hogy egy ilyen képet baromi ...

Fabular - mesésen kezdett a hazai szuperprojekt
Fabular - mesésen kezdett a hazai szuperprojekt
Könnyen lehet, hogy a Fabular pont az a játék, amire vártál... csak eddig nem tudtál róla.

fabular_logo.jpg

Már túl van a kampány első negyedén a Fabular, az egyik legfigyelemreméltóbb hazai videojátékos Kickstarter projekt , és a srácok bizakodóak a jövőt illetően. Lehetnek is, még 26 nap van ugyanis hátra a projektből és eddig is több mint 8000 fontot kalapoztak össze honfitársaink.

Elég csak a kampányvideóra nézni, vagy végiggörgetni a leíráson, azonnal egyértelművé válik, hogy világszínvonalú produktumról beszélünk. Jelenleg egy kis stagnálás állt ...

A Hegy kiskutyája
A Hegy kiskutyája
A Trónok harca rettenthetetlen Hegye egy cuki kiskutyával ajándékozta meg magát.

got_thor_puppy2.jpg

A Hegyet alakító izlandi erősember, Thor Björnsson egy új edzőtársat újított magának: egy cuki kiskutyát. A törpespicc kölyök elég mókásan fest a gigantikus méretekkel megáldott (205 cm, 175 kiló) sportoló-színész monstrum kezében. Cukiság overload!

Ilyen képekkel szórta tele az elmúlt pár hétben az instagramját :

@asterix_astrikur #IcelandicNature #Pomeranian @asterix_astrikur

A photo posted by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása