Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Trickerion: Legends of illusion | kritika
Trickerion: Legends of illusion | kritika
A Trickeriontól csodát vártam, de csak félig kaptam meg.

image

Nem vagyok egy Kickstarteres típus, de annak idején valahogy beleakadtam a Trickerionba, még a KS-projekt kezdetén. Az első gondolatomat elég nehéz lenne verbálisan kifejezni, de valamiféle „Húúú… Azta! Neeeeeee… Kell. De gyönyörű… KELLKELLKELL!!!” volt, amit az izgalomtól elfúló, egyszerre rekedt és sivító hangon adtam elő.

Követtem a kampányt, de nem rendeltem meg a játékot, hiszen kicsit idegenkedtem a KS-től, csak vártam az alkalmat, hogy ...

Így szól a Star Wars főcímzenéje sípos orgonán
Így szól a Star Wars főcímzenéje sípos orgonán
Orgonaleckéket akarunk venni. Most.

Azok közé tartozom, akik még akkor is fátyolos tekintettel hallgatják a Csillagok háborúja zenéjét, ha azt valaki éppen böfögi, hónaljfing formájában dolgozza fel, vagy más furcsa módon zengi.

Jelani Eddington viszont nem egy furcsa megoldást választott, hanem a hangszerek királynőjéhez, az orgonához fordult és valami olyan elképesztő virtuozitással játszotta a messzi-messzi galaxis dallamait, hogy még a laptopom is libabőrös lett.

Warcraft: A kezdetek - itt az új előzetes magyar szinkronnal
Warcraft: A kezdetek - itt az új előzetes magyar szinkronnal
Folytatódik a hergelés. Vajon jó lesz ez?

Már nem kell túl sokat aludni Duncan Jones Warcraft-mozijáig, ezért a marketinges orkok jó érzékkel támadnak minket különböző poszterekkel és mozgóképekkel.

Nemrég megérkezett az új nemzetközi trailer magyar változata is, amely szokásos módon epic, szokásos módon keveset mutat és szokásos módon meghozza az ember kedvét az emberek és az orkok konfliktusához. Itt csekkolhatjátok is:

2016 a Final Fantasy éve lesz - előzetesek magyar felirattal
2016 a Final Fantasy éve lesz - előzetesek magyar felirattal
A játék mellett film is érkezik.

image

Tegnap végre hivatalossá vált a Final Fantasy XV megjelenési dátuma. A játék az  előzetes híreknek megfelelően  szeptember 30-án jelenik meg, de úgy tűnik, hogy a Final Fantasy XV csak a jéghegy csúcsa lesz, hiszen érkezik egy egész estés animációs film és anime-sorozat is. Bizony, a Square Enix nem aprózza el.

Kaptunk egy új trailert is a játékhoz, amelyet itt csekkolhattok magyar felirattal:

A Final Fantasy XV egyébként elképesztően menő ...

Regényt kap Ahsoka Tano
Regényt kap Ahsoka Tano
A Star Wars-univerzum egyik legnépszerűbb karaktere is megkapja a maga sztoriját.

Ahsoka Tano az újabb Star Wars történetek egyik legjobban sikerült vívmánya. Anakin Skywalker tanítványát a Klónok Háborúja című animációs sorozatban ismerhettük meg, aki az évek során igazi közönségkedvenccé vált. Nem is csoda, hogy a jelenleg futó Lázadók című animációs sorozatban is szerepeltetik a készítők.

Regényváltozatban azonban - leszámítva a Star Wars: Utóhatás cameót - még nem szerepelt, ám ez az állapot nem tart sokáig, ugyanis még ...

Cortana hamarosan az Xbox One tulajdonosoknak is duruzsolni fog
Cortana hamarosan az Xbox One tulajdonosoknak is duruzsolni fog
Úgy tűnik, a Microsoft elkezdett figyelni a rajongóira.

image

A jelenleg is zajló Live Build 2016 konferencián Phil Spencer beszélt az Xbox One és a Windows 10 közeljövőben esedékes változásairól, és egész érdekes dolgok derültek ki.

Spencer elárulta, hogy hamarosan egy új, egységesített, minden kütyüről elérhető online áruházat lőnek fel, amely mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára új lehetőségekkel és élményekkel kecsegtet. Ez az újdonság a Windows 10 Anniversary Update keretein belül fog ...

A 3D nyomtatás lehetőségei gamereknek
A 3D nyomtatás lehetőségei gamereknek
Milyen lenne az életünk, ha a mobilunkkal tudnánk 3D nyomtatni? A kérdésre sokféle válasz adható, de mi leginkább a geek szubkultúra lehetőségit próbáltuk körbejárni.

OLO, YOLO!

Nem olyan rég robbant be a világba az OLO , amely két zseniális fejlesztő találmánya. Egy olyan eszközről van szó, amely az okostelefont/tabletet átalakítja egy 3D nyomtatóvá. A női táskába is simán beférő dobozka duó természetesen a Kickstarteren kezdett kampányba: a belőtt 80 ezer dolláros célösszeget órák alatt szedték össze, most pedig majd másfél millió dollárnál tart, és még több mint 20 nap van a kampányból. Az OLO legjobb része ...

A halálról szól a Trónok harca legújabb előzetese
A halálról szól a Trónok harca legújabb előzetese
Szinte minden fontos szereplőnél belengették a halált a készítők a húsvéti trailerben.

image

A halált járja körbe a legújabb előzetes, és a főbb szereplők közül szinte mindenki feltűnik benne egy olyan helyzetben, amibe a Trónok harcát ismerve könnyen belehalhat.

Először Tyrion szólal meg, miközben a képeken Daeneryst vélhetően a saját seregéből sodorja el egy katonája, majd Tyrion maga egy gyanús italba kortyol bele, miközben arról beszél, hogy a nagyok játszmája ijesztő. Ezután Ramsay-t látjuk, aki egy sereg élén talán még ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása