Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hearthstone - Whispers of the Old Gods
Hearthstone - Whispers of the Old Gods
134 új kártya, ősi istenek és csápok.

image

A Blizzard végre bejelentette 2016 első Hearthstone kiegészítőjét, ami a Whispers of the Old Gods nevet kapta. A lovecrafti hangulatot árasztó kiegészítő Azeroth ősi isteneire koncentrál és több mint 134 lappal gazdagítja majd korunk talán legnépszerűbb digitális kártyajátékát. Természetes maguk az ősi istenek is megkapják a saját lapjaikat.

A Whispers of the Old Gods nemcsak egy új tematikai vonulatot vezet be, hanem - amint arra számítani lehetetett - a ...

Azt suttogják, hogy Daisy Ridley lehet az új Lara Croft
Azt suttogják, hogy Daisy Ridley lehet az új Lara Croft
Nem lenne rossz választás.

A Star Wars: Az ébredő Erőben debütáló Daisy Ridley-re hatalmas karrier vár, és úgy tűnik Rey után egy újabb nagy szerep vár rá, mégpedig a hamarosan megvalósuló Tomb Raider rebootban. 

A Deadline szerint Ridley jó eséllyel indul Lara Croft szerepére, és ha belegondolunk, teljesen logikus választás is lenne a fiatal brit színésznő. A néhány éve történt sikeres videojátékos reboot is egy fiatalabb, kevésbé nyers Lara Croft mellett tette le a voksát, ...

Shannara - a jövő krónikája | dühöngő
Shannara - a jövő krónikája | dühöngő
Az MTV fantasy sorozata kínosan bugyuta.

image

Azt hiszem eljött az idő számomra  – így 8 rész után  –, hogy kifejtsem a véleményemet a Shannara - a jövő krónikája című sorozatról. Ha röviden akarnám összegezni, ennyi lenne:

Hogy képzelték ezt?

Kíváncsian vártam ezt a sorozatot. Persze nem egy komoly fantasy műre számítottam, eredeti vagy epikus történettel, de azért nem is az Ifjú Herkules kalandjaira. Az eleje ígéretes volt, kellően félelmetes démonokkal, halállal, mágiával és a ...

Tehetséges művészek dizájnolták újra a Star Warst
Tehetséges művészek dizájnolták újra a Star Warst
Csodák születtek.

A Star Warst nagyrészt úgy szeretjük, ahogy van. Ettől függetlenül mindig érdekes dolog megtapasztalni, hogy a rajongók hogy látják minden idők legnépszerűbb űroperáját, illetve hogy miként változtatnának rajta.

A CG+ oldalon nemrég kihirdettek egy illusztrátori versenyt, ahol a művészek saját ízlésük és stílusuk szerint dizájnolhatták újra a messzi-messzi galaxis legikonikusabb jeleneteit, ennek eredménye lett a Star Wars: Re-imagined című képsorozat .

...
A cicák is lehetnek kalandozók
A cicák is lehetnek kalandozók
A cukiságra nincs mentődobás.

Emlékeztek még a Pugmire-re? Tudjátok, az asztali szerepjáték, amelyben antropomorf kutyák bőrébe bújva megy a kalandozás. Joggal merül fel a kérdés: Mi van a cicákkal?

Bár emberszerű cicákkal foglalkozó szerepjátékról nem tudunk (jó, a khálokat most hagyjuk), találtunk egy művészt, aki elképzelte, hogy néznének ki a tipikus szerepjátékos kasztokkal súlyosbított macsekok. 

Kyounghwan Kim  tökéletesen körbejárta a témát, gyakorlatilag minden ...

1000 dolláros lapot húzott egy Magic: The Gathering-versenyen, kikapott, majd nagyot kaszált
1000 dolláros lapot húzott egy Magic: The Gathering-versenyen, kikapott, majd nagyot kaszált
Mi mit tennénk, ha egy világverseny drafttal végződő döntőjében egy méregdrága lapot bontanánk, de az történetesen nem illene bele a paklinkba?

Ahol nincs jó válasz

A fenti problémával szembesült a 22 éves Pascal Maynard, aki mindig is profi Magic: The Gathering játékos akart lenni, és ez az álma 2015-ben úgy tűnt, teljesül is. Bejutott ugyanis a kártyajáték történetének  legnagyobb Pro Tourjába (egy különleges versenysorozat, ahová csakis a legjobb játékosok kapnak meghívót), Las Vegasba, és ott bejutott a legjobb nyolc játékos közé, ami már önmagában nagy szám. Ott hagyományosan ...

Frenetikus lett a Trónok harca 6. évadának az előzetese - Nálunk magyar felirattal is megnézheted!
Frenetikus lett a Trónok harca 6. évadának az előzetese - Nálunk magyar felirattal is megnézheted!
Vér fog folyni.

image

Sok hónapnyi hergelés után most egy nagyobb kanállal kaptunk kóstolót a westerosi konyhából, ahol - mint azt megszokhattuk - általában véresen tálalják a húst.

Hamarosan startol a Trónok harca 6. évada , amit gyakorlatilag az egész világ tűkön ülve vár, így mindenképp jól jött az új előzetes, amit alább magyar felirattal súlyosbított változatban tekinthettek meg. Chris Isaak Wicked Game című dala pedig mindig király.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása