Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Nézd meg a Zsivány Egyes Darth Vader-es jelenetének LEGO-változatát!
Összekockázták a film legErősebb jelenetét.

zsivany_egyes_darth_vader_lego.png

Spoilerveszély, padawanok! 

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet már több mint két hete megy a mozikban, a rajongói láz azonban úgy tűnik, nem csillapodik - ennek azonban csak örülni tudunk. Nemrég egy LEGO Man nevű YouTube-os elkészítette a film talán legjobban sikerült jelenetét, amelyben Darth Vader megmutatta, miért is rettegnek tőle annyira a messzi-messzi galaxisban.

A jelenetet LEGO kockák segítségével alkotta újra a mester, és amennyire lehetett, igyekezett is pontosan lemásolni a vén gumimatracfújó vérengzését. Akárhogy is nézzük, az alábbi videó is tökéletesen bizonyítja, hogy a LEGO és a Star Wars találkozása csodálatos dolog:

És ha már LEGO Star Wars: Nemrég megépítettük a Zsivány Egyes U-szárnyúját és mindenki kedvenc AT-ST lépegetőjét is, nézzétek meg, mire jutottunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2412085191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása