Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt az új Szárnyas Fejvadász első trailere
Ryan Gosling és Harrison Ford. Vajon melyikük replikáns?

szarnyas_fejvadasz_trailer.png

Harrison Ford visszatért… megint. Ezúttal nem a hazai apró gasztro bisztrók valamelyikébe, hanem egy általa forgatott, valaha nagy sikerű film folytatásában játssza ugyanazt, mint egykor - ahogy mostanában mindig. Először az Indiana Jones éledt ujjá egy kétes sikerű negyedik résszel, majd Han Solo reppent fel újra a Millenium Falconnal – igaz ezt Ford a rossz nyelvek szerint csak azért vállalta el, mert végre kinyírták az általa utált karakterét.

Most pedig a Szárnyas Fejvadász folytatásában tér vissza Ford, ahol természetesen egykori önmagát fogja alakítani. A nagyrészt Magyarországon forgatott filmben sok egyéb sztár is megvillantja majd tehetségét (vagy épp a melleit): Ryan Gosling mellett Jared Leto (Suicide Squad), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Robin Wright (House of Cards) és Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire) is részt vesz a kultikus sci-fi folytatásában.

Az előzetes - bár nem árul el túl sok mindent - rendkívül hangulatosra sikerült, és szívből reméljük, hogy a kész filmmel sem lesz probléma. Íme az előzetes:  

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9612066671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.12.22. 14:12:30

Nem úgy volt, hogy a főhős (nem jut eszembe a neve) is replikáns?

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása