Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

George Lucasnak tetszett a Zsivány Egyes
Gareth Edwardsnak személyesen mondta el véleményét a Star Wars atyja.

george-lucas-directing-star-wars.jpg

Akár tetszik, akár nem, amíg új Star Wars-filmek érkeznek, George Lucas véleménye számítani fog, de ez így is van rendjén. Tavaly, az Ébredő Erő esetében - Miki Egér legnagyobb bánatára - meglehetősen sarkosan fogalmazott az öreg, ám úgy tűnik, az első Star Wars-antológiafilmmel már jóval elégedettebb a Star Wars univerzum megálmodója. 

George Lucas pozitív véleményét Gareth Edwards, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője árulta el egy sajtótájékoztatón: Lucas telefonon beszélt Edwardsszal, aki elképesztően örült a pozitív fogadtatásnak, egyenesen úgy fogalmazott, hogy ez volt a legfontosabb kritika ami a filmről születhetett. 

Mi továbbra is reméljük, hogy tényleg nagyot fog robbanni a Zsivány Egyes, ugyanakkor van bennünk egy kis félsz is, hogy a Halálcsillag terveinek megszerzése elcsúszhat néhány dolgon...

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9212032171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása