Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön a Cluedo Star Wars-os változata
Az ég világon semmi köze az eredetihez, de érdekel ez bárkit is?


img_3598.JPG

Az eredeti Cluedo (vagy egyszerűen csak Clue) egy habkönnyű dedukciós társasjáték, amelynek már jó néhány változata létezik, így talán nem túl nagy meglepetés, hogy Zsivány Egyes közeledtével a Hasbro elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy a messzi-messzi galaxisba is elröpítsék a klasszikusnak számító játékot.

A Clue: Star Wars azonban éppenhogy csak köszönőviszonyban van az eredetivel, hiszen ebben a változatban szó sincs megoldandó gyilkosságról, helyette a Halálcsillag terveit kell megkaparintania a játékosoknak, illetve ki kell deríteniük, hogy hol készülnek bevetni a technológiai szörnyszülöttet, amelyre oly' önhitten büszkék a birodalmi vezetők. A helyszín ennek megfelelően maga a Halálcsillag lesz, amely egy egész komoly 3D-s játéktér formájában lapul majd a dobozban.

A Monopoly és a Rizikó után tehát egy újabb klasszikus társas kapott Star Wars-os feldolgozást, ami elődeihez hasonlóan valószínűleg szépen fog teljesíteni az idei karácsonyi szezonban.

img_3599.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4811968039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása