Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Kijött a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet magyar szinkronos előzetese
Csak győzzük kivárni!

rogue-one-heads.jpg

Kevesebb mint 52 nap múlva kerül a magyar mozikba az idei év egyik legjobban várt filmje, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című Csillagok háborúja antológiafilm. A nemrégiben bemutatott harmadik és egyben utolsó, magyar feliratos előzetest követően most végre befutott a szinkronos változat is, amit alább nézhettek meg:

Ha pedig kíváncsiak vagyok a trailerben megbúvó titkokra, részletes elemzésünket itt olvashatjátok el.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1211835587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2016.10.25. 08:29:28

Nem értem, hogy a blog miért nyomatja ezt a SW hypeot annak fényében, hogy az első rész akkora bukás volt filmművészetileg és kreativitás terén, mint ide Jeruzsálem...

Balázs AttiIa · http://diceandsorcery.blog.hu/ 2016.10.25. 11:15:57

@molnibalage: A vélemények megoszlanak erről nálunk is. Van aki szerette, van aki kevésbé, de igen nehéz elmenni manapság a Star Wars mellett, ráadásul szeretjük is ezt a témát. Mi ezzel a baj? :)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2016.10.25. 17:29:31

@Cae: Nem baj, csak érthetetlen. Ezzel az erővel keményebb sci-fi film ajánló is mehetne. Bár látom, hogy van külön SW rész, mert gondolom, hogy balamelyik szerző vagy a bloggazda nagyon szereti. :)

Balázs AttiIa · http://diceandsorcery.blog.hu/ 2016.10.25. 20:29:54

@molnibalage: Igyekszünk sokféle érdekes dolgot feldolgozni, amibe beletartoznak a keményebb sci-fik is, de azt sem tagadjuk, hogy sokunknak a Star Wars hatalmas kedvenc :)

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása