Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Mától kapható a Paper Mario: Color Splash és a Mario Party: Star Rush
A Nintendo erősen zárja a 2016-os évet.

maxresdefault_4.jpg

Nagy nap ez a Wii U tulajdonosok számára, hiszen a mai naptól elérhető a Paper Mario: Color Splash, de a 3DS tulajdonosoknak sincs okuk a panaszkodásra, hiszen nekik ott ott van a Mario Party: Star Rush, ami a többjátékos mókák kedvelői számára tartogat kellemes élményeket.

70d.png

2016 utolsó hónapjai igen erősre sikerültek a Nintendo részéről, hiszen a fent említett játékok mellett hamarosan - egészen pontosan november 11-én - megjelenik a Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System konzol, amely a retro játékok szerelmeseinek fogja bearanyozni a karácsonyt, illetve ott van a Super Mario Maker for Nintendo 3DS is, amelyben saját pályáikat építhetik meg a játékosok. Mindezeken felül pedig érkezik Mario okostelefonos bemutatkozása is a Super Mario Run képében, így joggal mondhatjuk, hogy izgalmas hetek elébe néznek az olasz vízvezeték-szerelő rajongói. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6111778741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása