Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Íme a brutális Super Mario Maker pálya, amit még megalkotója sem tudott végigvinni
Uh, ezt még nézni is szörnyű...

super-mario-maker-impossible-level2.jpg

A Super Mario Maker nevű játékban számos különféle pálya létezik, összesen most már több mint 7 millió. Ezek között vannak könnyűek, nehezebbek, embert próbálóak, extrém kegyetlenek, és vannak olyanok, amiket még saját megalkotójuk sem tudtak soha végigvinni, mert olyan embertelenül nehézre sikerültek.

Francis Travers, aki az év elején még csak egy átlagos Super Mario Maker játékos volt, úgy döntött, hogy maga is létrehoz egy saját készítésű pályát. Azonban céljául nem csupán egy szimplán trükkösebb pálya megvalósítását tűzte ki, hanem egyenesen egy forradalmian nehéz pálya létrehozását, hogy az a világ egyik legkeményebb és legészveszejtőbb pályáinak egyike legyen. A nem kis célok eléréséhez 70 nap, összesen 500 órányi kemény munka kellett, mire elkészült a megálmodott pálya. A gond viszont az, hogy a feltöltéshez végig is kell azt vinni, ez pedig Francisnek eddig még csak részleteiben sikerült. Ennek ellenére megosztott velünk egy videót, hogy miképpen is fest a kíméletlen akna Bob-omb-mező:

Aki esetleg a fenti videó hatására szeretné saját képességeit próbára tenni, a Wii U-ra kiadott Super Mario Maker kicsivel lightosabb változata decemberben 3DS-re is megjelenik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr3411675979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása