Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Szeptember 9-én kultfilm és klasszikus videojátékos zenéktől fog dübörögni az A38
A hazai synthwave feltörekvő tehetségei saját bulit kaptak.

demogorgonparti.jpg

Nem győzzük hangsúlyozni a 80-as évek kultúrájának és atmoszférájának térhódítását, de nem is bánjuk, hiszen kedves téma ez nekünk. Idén nyáron pont a Stranger Things bizonyította, hogy az emberek elképesztően nyitottak a nosztalgiára, de a jelenség nemcsak a filmek és tv-sorozatok világában érezhető, hiszen a nemzetközi synthwave közösség már jó ideje hódol ennek a furcsa korszaknak.

Az A38 Hajónak hála itthon is egyre komolyabb a synthwave helyzet, az utóbbi években a műfaj számos nemzetközi sztárját láthattuk itt fellépni, és úgy tűnik, a jövőben sem kell búcsút mondanunk a szintihangzásnak. Szeptember 9-én veszi ugyanis kezdetét a Demogorgon party-sorozat, amely a hazai feltörekvő tehetségeknek kíván teret adni egy egészestés, teljesen ingyenes buli formájában. Ha ti sem tudtok elszakadni a Stranger Things soundtrackről, vagy méltó módon akarjátok megünnepelni a nemrég bejelentett második évadot, akkor ezen a bulin van a helyetek!

Fellépők:

Esemény a Facebookon.


A hangolódáshoz pedig itt egy kis Megahit:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4911667264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása