Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Új Trónok harca társasjáték érkezik az FFG-től
Vajon ki lesz a király segítője?

gothandoftheking.png

A Fantasy Flight Games nem ül a babérjain, és megragad minden lehetőséget, hogy az aranyat érő franchise-okból kifacsarjanak mindent, amit csak lehetséges asztali játékos fronton. A Star Wars játékok mellett a Trónok harca játékok is az FFG istállójából futnak ki, ráadásul számuk még idén bővülni is fog egy új címmel.

A Game of Thrones: Hand of the King egy könnyed hangulatú kártyajáték lesz, amelyben a játékosok Varys segítségével próbálják megszerezni Westeros nagy házainak bizalmát és támogatását, hogy végül ők legyenek a király segítői. A játék művészeti szempontból szakít az FFG eddigi kiadványaival, és a szokásos komoly fantasy festmények helyett egy rajzfilmszerűbb megközelítést használ, ami első ránézésre nem is néz ki rosszul.

handofking.png

A Trónok harca LCG-ről itt írtunk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr938932290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsírvezér 2016.08.04. 21:46:14

Tudom, hogy ízlések és pofonok,de ez a munchkin majmolós illusztráció. Nyilván akinek pont ilyen kell annak csak ajánlani tudom. De szvsz szerint debil karalàbé szintre süllyeszti a GOT-t.
"aranyat érő franchise-okból kifacsarjanak mindent, amit csak lehetséges asztali játékos fronton" - szép eufemizmus a fillérbaszàsra.

Gabor Zehetmayer 2016.11.07. 14:45:28

Jópofa, 10-15 perces setgyűjtögetős filler, csak semmi komolykodás, habkönnyű játék. A ráírt 4 fő mondjuk egyértelműen kamu, ilyenkor két csapatban toljátok felváltva lépve. Bahhh.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása