Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Csodanő és Igazság ligája - előzetesek magyar felirattal
A DC búcsút mondott a szürkeségnek?

wonder-woman-poster_1200_1778_81_s.jpg

Nem is olyan régen írtunk róla, hogy a Warner átszervezi a DC képregényfilmek gyártását, hogy utolérje a nagy riválist, a Marvelt. Az apropót Batman Superman elleni küzdelme szolgáltatta, amelytől sokkal több suskát vártak az öltönyös emberek, ezért szinte borítékolni lehetett, hogy jelentős változások elébe nézünk, és ezekbe most bepillantást is nyerhetünk, hála a San Diegó-i Comic Connak.

Kaptunk egy Wonder Woman és egy Igazság ligája előzetest is, amelyeket alább magyar felirattal is megnézhettek!

Mindkét előzetesben észrevehető egyfajta tonális váltás; úgy látszik a DC fejesei belátták, hogy a Vasemberékkel csak úgy vehetik fel a versenyt, ha egy kicsit lazább, urambocsá' képregényesebb hangnemet ütnek meg a filmjeik. És be kell látnunk, ez a megközelítés valahogy jobban csúszik, mint a depressziós és hörghurutos múlt. De nézzétek meg ti magatok is! Az viszont tuti, hogy most egy kicsit jobban várjuk az Öngyilkos osztagot...

És akkor jöjjön a White Stripesszal fűszerezett Igazság ligája...

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr778911044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása