Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Gwent - jön a különálló Witcher kártyajáték PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
A CD Projekt Red nyílt lapokkal játszik.

gwent.png

A The Witcher 3 minijátéka, a Gwent elképesztően nagy népszerűségnek örvend, amit a CD Projekt Red sem hagyhatott szó nélkül. A Microsoft E3-as konferenciáján be is jelentették, hogy készül a hivatalos, különálló Gwent kártyajáték PC-re és konzolokra, ráadásul nem is akármilyen formában: a tartalmas multiplayer mellett egy egészen komolynak ígérkező egyjátékos mód és teljesen új dizájn várja majd a kártyajáték rajongóit. 

A Gwent pontos megjelenéséről még nincs infó, az viszont biztos, hogy PC-s és Xbox One-os játékosok már jelentkezhetnek az idén szeptemberben esedékes nyílt bétára.

Valahol elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb kapunk egy hivatalos Gwentet, hiszen a digitális kártyajátékok aranykorát éljük, elég csak a Hearthstone-ra vagy a Magic: The Gathering tabletes változatának sikerére gondolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr628807198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása