Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jobb, de még mindig nem meggyőző a Star Trek 3 új trailere
Talán a halálos iram nem áll annyira jól Kirk kapitánynak és legénységének...

star-trek-1400-1.jpg

Az előző scriptet kidobták az ablakon, mivel túlságosan is… Star Trekes volt… majd egy akció-orientált forgatókönyvet írtak neki, a rendezői széket pedig Justin Lin foglalta el, akinek eddigi csúcsteljesítménye a Fast & Furious volt. Nos, ez sokat elárul arról, milyen irányba tart a Mad Maxen kívüli egyetlen széria, aminek jól sikerült a rebootja (azaz az újjáélesztése), amibe egyébként a legtöbb franchise-nak beletörik a foga. (Úristen, láttátok az új McGyver trailert? Ha nem… tegyetek egy szívességet magatoknak és ne nézzétek meg! – Alig várom a Justin Long főszereplésével készülő Magnum mozit. Ez persze vicc, de lehet, hogy nem lőttem nagyon mellé az ötlettel.)

No, de elég a torzsalkodásból, az új trailer hosszabb és valamivel komolyabb (Hé Lin, ami a korábbi előzetest illeti: oké, imádjuk a Beastie Boyst , de a Sabotage nem elég ahhoz, hogy önmagában eladja a filmet! - Főleg, mivel a számot J.J. a kettővel korábbi részben is előtte...), de még így is ordít a filmről, hogy komolyabb mondanivalót, mélységet, drámai történetszálat nem igen kell majd keresnünk a vásznon. Ettől még könnyen lehet, hogy egy igazán jó akció-popcorn mozi lesz a Beyondból, a látvány egyenesen pazar, egészen eposzi űrcsatákra és egzotikus idegen világokra is bőven számíthatunk, de sajnos ez sem homályosítja el az egyértelmű tényt: az Enterprise zuhanórepülésbe kezdett, és lehet, hogy nemsokára el kell sugároznunk a fedélzetéről.

- Varga Bálint Bánk

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr638735916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása