Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jennifer Lawrence is csatlakozhat a csupa női Ocean’s 11 remake-hez
Ősszel kezdik forgatni a tolvajmozit Sandra Bullock-kal és Jennifer Lawrence-szel, Clooney is feltűnik majd benne.

jennifer-lawrence.jpg

A 2001-ben George Clooney, Brad Pitt és Matt Damon főszereplésével készült Ocean’s Eleven maga is remake volt, amiben az 1960-as, Frank Sinatra főszereplésével készült filmet gondolták újra Steven Soderbergh-ék. Az első film nagyot rabolt a mozipénztárakban is, így az Ocean’s 11-et trilógiává nőtt, és a hírek szerint a Warner komolyan dolgozik a folytatáson.

Ezúttal csak nőkből fogják összeállítani az elit rablócsapatot, akik sok borsot törnek majd a férfiak orra alá. A hírek szerint Sandra Bullock már a igent mondott és most Jennifer Lawrence is hajlik a megegyezésre. A filmet ráadásul az Éhezők Viadala rendezője, Gary Ross nevével is fémjelzik.

A történet szerint Sandra Bullock játssza majd Danny Ocean (George Clooney) nem kevésbé bűnös hajlamú testvérét, aki legfőbb bajtársa (Jennifer Lawrence) és egy profi tolvajcsapat segítségével eltulajdonítanak egy nyakláncot egy nagyszabású jótékonysági esten egy New York-i múzeumból, ezzel bosszulva meg a galériaigazgató gonoszságát.

A filmben feltűnik majd Clooney is, aki maga is dolgozik a film előkészítésén. Sajnos az Ocean’s trilógia producere Jerry Weintraub már nincs köztünk, de ha az utódai hasonló all-star színészi- és szerzőgárdát tudnak leszerződtetni a filmhez, akkor biztosan egy feszes, fordulatos mozinak nézünk elébe, ezúttal öltönyös férfiak helyett estélyis-miniszoknyás hölgyekkel a főszerepben. Kell ennél több?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr48725884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szelid sunmalac 2016.05.18. 14:41:42

Igen...ennel tobb kene. Utolerte oket a feminaci-lobbi, vagy mia tokom?! Mgha meztelenul rohangalnanak, talan (mondom csak TALAN) megneznem, de igy pont szarok ra.

Jazo 2016.05.18. 14:46:27

Ha egy Ocean's klón lesz, akkor rengeteg kritikát és rossz fogadtatást kapnak majd.

HoIsDe 2016.05.18. 15:15:37

Hát, szerintem már az eredeti is szar volt. Pornóváltozatot miért nem csinálnak, azt szívesebben megnézném.

HoIsDe 2016.05.18. 15:18:43

BTW tippem szerint ennek hasonló sikere lesz, mint a csupa nő Ghost Bustersnek. Az előzetes a Youtube-on minden idők legszarabbul minősített videója. Még egy pár ilyen, és a feminista mozik bebuknak, mert nem lesz az az elkötelezett feminista producer, aki megfinanszírozza az ilyen baromságok készítését többmillió dollárral.

DaveEr 2016.05.18. 15:28:49

A Ghost Busters lesz a döntő, ha bukni fog - amit nagyon remélek - akkor ez az ötlet megy a kukába, ahova való!

2016.05.18. 15:34:35

Az ezt követő részben, meg beszélő állatok legyenek, mint a gondozoo című fosban :)

úgyiselfelejtem 2016.05.18. 19:26:37

Az Amerikai taxi jut még eszembe, a fekete sofőrrel (akinek nem bírom megjegyezni a nevét). Na az is mekkora baromság volt.
A ghostbusters akármekkora bukta lesz, csinálnak ilyen erőscsajos filmeket, mert a csajoknak kell valami, hogy erősebbnek érezzék magukat az "egyenlő" pasiknál.

GrenAbla 2016.05.18. 21:19:21

Ez így elég ergya. Sima bukta lesz.

Dr.Traktor 2016.05.19. 12:44:30

kéne már egy Ravasz az agy és a füstölgő puskacsövekből is egy remake csupa női szereplővel. tuti kasszamágnes! egyetlen férfi szereplője volna 15 mp-re, a beszívott Gloria... akarom mondani, Gordon.

hmm minnél jobban gondolkodom rajta annál több értelme van. hamiskártyások, fűtermesztő egyetemisták, kidobók, kocsmatöltelékek, rosszfiúk, gengszterek, jiddis seftesek... TIPIKUS női szerepek!
teljesen hihető történet lenne...

annamanna 2016.05.21. 04:43:19

Szerintem méltatlan a nőkhöz, hogy idióta remakekkel tupírozzák fel a gender statisztikát.
Nem tudom, mi jöhet még... Bud Spencer női változata? A női King Kong? A trójai háború, amit nők vívnak? Női Spárta?

calen 2016.05.21. 20:26:43

@annamanna:
No lám, visszaadtad a hitem a nőkben. Ilyen az, ha valaki nem gendernáci, hanem öntudatos és van stílusérzéke.
Nem kell mindent a férfiakhoz viszonyítani, illetve a férfiak után csinálni. Lehet a nőknek önálló tudata is.

annamanna 2016.05.22. 05:13:41

@calen: Ha Hollywoodban ráállnak erre a vonalra, akkor a Szívek szállodáját is forgassák újra férfiváltozatban. Meg a Pusszantlak, drágám!-ot. Remélem, nem kell sokáig nélkülöznünk a Született férjek-maratont.
A Moulin Rouge-t is kérjük újra, csak most Nicole Kidman udvaroljon kitartóan Ewan McGregor-nak. Meg a Titanicot, ahol Kate Winslet süllyed el és Leonardo DiCaprio menekül meg.
Leonardóról jut eszembe! Nehogy valaki azt képzelje, hogy egy nő nem képes kinyiffantani egy grizzlyt, aztán 320 km-t kúszni a vadonban! Le a hímsovinizmussal, követeljük a Visszatérőnőt!
Profi női tolvajcsapat? Árpa Attila folytassa azzal az Argót, azzal, hogy Szabó Tiborné szedi össze a csajokat.

A nemi egyenjogúság érdekében írják át a kötelező olvasmányokat is, készüljön el a Pál utcai lányok, a Kőszívű nő lányai és az Egri celebek.
Kőműves Klotild balladájában a vérszomjas kőművesnők áldozzák fel az először odaérkező férjet.
Ophelia küldje kolostorba Hamletet, Júlia döfje le Tybaltinát, Desdemona fojtsa meg Othellot, Katalin náspángolja el Petruchiot.

Később sorra kerülhet a történelem is, nem volna nagy cucc kideríteni, hogy Hitler, Sztálin, Churchill tulajdonképpen nő volt és az összes katona is nő volt, akiket sírva és epedve vártak otthon a férfiak.

Valójában Szendrey Júlia halt meg a segesvári csatában, és Petőfi dobta el az özvegyi fátyolt. Ez már csak azért is biztos, mert a Morvaiék által eltemetett csontváz állítólag egy nőé. Naná! Persze hogy!

Az Atya Isten is tulajdonképpen egy néger nő, ezt pontosan megírta a Viskó. Tehát Anya és nem Atya.*
Jézusról is mindenki tudja az igazat, hogy tulajdonképpen egy ősmagyar pártus hercegnő.
Ennyit a hímsovinizmusról! Kell még valamit mondanom, Ildikó?

* Ez mondjuk teljesen off, csak az érdekesség kedvéért idézet egy evangélikus (!!!) blogról:

"Nos, ahogy ott imádkoztam, hirtelen belém nyilallt a gondolat: Isten - anya! Isten anyaságának e kinyilatkoztatása olyannyira megragadott, hogy az ima kellôs közepén megakadtam. Csak könnyekkel küszködve és elcsukló hangon sikerült valahogy befejeznem az imát és áldást mondanom."

"Az átlagos indiai számára az anya képében elgondolt Isten vonzóbb és természetesebb, továbbá kultikus pszichológiai és intellektuális szempontból is kielégítôbb. Balszerencsés módon a reformátorok nem tudtak elképzelni a Madonna helyett semilyen alternatív szimbólumot vagy új metaforát, miután Máriát egészében félretolták. A protestáns istentan s az abból következô etika túlnyomórészt patriarchális, és számára alig-alig létezik matriarchálissegítô kegyelem. fme, ezért adja beleegyezését az anya-föld elnyomásába és kizsákmányolásába az a nyugati patriarchális teizmus, melyet elsajátítottunk.

A nagy anyaistenség, a nôi identitás az istenségen belül a Kelet ismert kultikus metaforája. A nagy anyaistenség mindig ökológiai vonatkozásrendszerbôl keletkezik, s a Föld életadó képességét jelképezi."

""A Föld anya, s én a Föld fia vagyok."

"A te melleden csüngünk, bármerre járjunk is terajtad

A Föld minden dolog szülôanyja.

Ôsanya, ki embert hintesz mindenfelé, végeláthatatlan Föld, teljesítsd minden kívánságunkat."
kotoszo.blog.hu/2016/05/06/kornyezettudatos_keresztenyek_a_teremtett_vilag_vedelme_606

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2016.05.24. 23:42:21

Erről a nőről csak az jut eszembe, hogy tutira megjátsza magát az ágyban. Vagy hamisan sikítozva kiabál hülyeségeket, vagy konokul hallgatva fekszik, mint egy darab fatuskó.

FF 2016.06.03. 09:13:21

És ha megvárnánk, hogy tényleg rossz-e?

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása