Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Megvan a Dungeons & Dragons-mozi rendezője
Nem vagyunk elragadtatva.

dungeons-and-dragons.jpg

Még tavaly nyáron röppent fel a hír, miszerint minden idők legnépszerűbb asztali szerepjátéka, a Dungeons & Dragons új mozifilmes feldolgozást kap. Azóta szép lassan cseperegtek az infók, kiderült például, hogy a film hangulatában a Galaxis őrzőire szeretne hajazni, és sem titok, hogy több filmben gondolkodnak az alkotók.

A D&D-mozi alakulása továbbra is jól halad, és végre egy egészen konkrét fejleményről is beszámolhatunk, ugyanis úgy tűnik, megvan a film rendezője. A Variety a minap arról számolt be, hogy Rob Letterman fog a Dungeons & Dragons-mozi rendezői székébe ülni.

Letterman legutóbb a Libabőr című filmet dirigálta, de az ő nevéhez kötődik többek között a Cápamese, a Szörnyek az Űrlények ellen és a borzasztóan sikerült Gulliver utazásai is. Letterman állítólag nagyon keményen lobbizott azért, hogy megkapja a filmet, de legutóbbi prezentációjával sikerült meggyőznie a Warner Bros. fejeseit, hogy nála jó kezekben lesz a franchise első filmje. Nekünk azért vannak kétségeink...

A Dungeons & Dragons 5. kiadásáról itt írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr178716070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.16. 17:09:04

Libabőr... Gulliver...

Ezek szerint akkor a bárd - ha lesz a filmben - Jack Black lesz... sok sok szólóval...

TSK 2016.05.16. 22:25:41

Nem az első D&D film...

Balázs AttiIa · http://diceandsorcery.blog.hu/ 2016.05.16. 23:34:49

@TSK: Ez igaz, de ez lesz az első az új D&D-filmek sorában.

fa2 2016.05.21. 18:29:37

Ajjaj, volt már 1-2 D&D nevű filmgyalázás, Uwe Boll szinten.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása