Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

The Planet of Doom - hipervagány animációs heavy metal filmre megy a kalapozás
Mocskos riffekkel teletűzdelt audiovizuális orgia.

planetofdoom.jpg

A The Planet of Doom egy csoda. Többek között olyan klasszikus, elsősorban felnőtteknek szóló filmek ihlették, mint a kultikus Heavy Metal, de Ralph Bakshi (A Gyűrűk ura, Varázslók, Tűz és Jég stb.) munkásságának a nyoma is tetten érhető a nemrégiben Kickstarteren elindított animációs projekten.

Az egész estés film egy epikus sci-fi/fantasy bosszútörténetben fog kibontakozni, ám mély dialógusokra vagy magával ragadó beszédekre ne számítsunk: itt minden a zenéről és az elképesztően menő látványról fog szólni, amit a Riff Lodge Animation művészei fognak szállítani. Ők követték el például ezt:

Elsősorban különböző doom, stoner, psyche és egyéb, inkább underground metalos körökben népszerű bandák szolgáltatják a The Planet of Doom zenéjét, ami sajnos meg is látszik a projekt jelenlegi támogatottságán: 9 nappal a vége előtt egyelőre 35 ezer dollárnál tart a kalapozás, és még legalább 10 ezer szükséges ahhoz, hogy a projekt megvalósulhasson.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr168680830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása