Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

6 új kánon küldetés lesz a LEGO Star Wars: The Force Awakensben
Ráadásul egyik-másik exkluzív lesz.

image

Nemrég mutatkozott be hivatalosan a LEGO Star Wars: The Force Awakens, ami idén nyáron fog megjelenni valamennyi létező platformra. Ám most kiderült az is, hogy az alaptörténet mellet hat extra küldetés is lesz a játékban, ráadásul valamennyi kánon, azaz hivatalosan fognak kapcsolódni Az ébredő Erő történetéhez.

Ezek a mellékküldetések opcionálisak lesznek, azaz nem szükséges teljesíteni őket a játék végigviteléhez. Mi több, csak megfelelő mennyiségű arany tégla összegyűjtésével lehet majd játszani velük. Ám ezek nemcsak kisebb élmények lesznek, hanem teljes értékű küldetések.

image

Az egyik ilyen mellékfejezetben megtudhatjuk majd, hogyan kapott C-3PO piros színű pótkart. Bár ez a történet szerepel a képregényekben is, feltehetőleg új nézőpontból is megismerhetjük az eseményeket. Egy másik küldetésben pedig megtudhatjuk, hogyan sikerült elfogni azokat a bizonyos polipszerű, rusnya Rathtar dögöket. Ezek mellett néhány új karakter háttértörténetéről is többet megtudhatunk majd.

A Disney részéről okos üzleti húzás, hogy a film kevésbé jelentős kérdéseire külső, de hivatalos anyagokból tudhatjuk meg a válaszokat, ám a legnagyobb rejtélyek felfedésére valószínűleg még várni kell 2017 decemberéig.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr958638054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása