Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön a Pandemic: Reign of Cthulhu
A Mérhetetlen Vének rosszabbak, mint a nátha.

A nürnbergi játékvásár egyik asztali játékos bombahíre, hogy a Z-Men Games nagy sikerű Pandemic című társasjátéka hamarosan megmártózik a Cthulhu-mítoszban a Pandemic: Reign of Cthulhu képében.

Ha esetleg nem vagytok képben: az eredeti Pandemic egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok tudós karaktereket alakítva azon fáradoznak, hogy megmentsék a világot a különböző fertőzésektől és betegségektől.

A Reign of Cthulhuban viszont nem tudósokat, hanem nyomozókat fogunk alakítani, akik térkapukat csukogatnak, titkos szektákat lepleznek le, és hasonló lovecrafti mókákban vesznek részt a Cthulhu-mítosz legikonikusabb helyszínein.

A fentieken kívül egyelőre nem sokat tudunk a játékról, de amint tisztul a köd, beszámolunk a fejleményekről. Addig is itt van néhány kép:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr858637674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása