Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön a LEGO Star Wars: The Force Awakens videojáték!
Csak idő kérdése volt.

image

Valószínűleg senkit nem lepett meg, hogy LEGO játékok következő címéhez a Star Wars: Az ébredő Erő szolgál majd alapjául. Az Xbox weboldalán már hivatalosan is megtekinthetőek a játék screenshotjai (bár a legtöbbjük prerenderelt CGI animáció), valamint kaptunk egy megjelenési dátumot is: 2016. június 28-án már játszhatunk is új kedvenceink LEGO másaival.

image

A játék azonban nemcsak a már ismert sztorit meséli majd el sajátos, humoros köntösben, hanem a Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti eseményekről is beszámol majd exkluzív játszható tartalmak segítségével.

image

Korábban kiszivárgott egy rossz minőségű videó, de időközben a trailer megosztásra került hivatalos úton is:

A videó tanúsága szerint valamennyi létező platformra meg fog jelenni a játék idén nyáron, azaz a PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 3DS, valamint a PC mind a támogatott platformok között lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr828637680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása