Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy 8 éves kislány hiányolta Reyt a Star Wars Monopolyból, ezért panaszlevelet írt a Hasbrónak
Teljesen igaza van!

image

Bár itthon felettébb népszerű az az elképzelés, miszerint a nőknek a konyha-gyerekszülés-takarítás aranyháromszögben kell megtalálniuk a boldogságot, vannak olyan országok, ahol az emberek már túl vannak Felvilágosodáson és ezt másképp gondolják.

Valahol ennek a gondolatiságnak a terméke a Star Wars: Az ébredő Erő is, ahol a Daisy Ridley által alakított Rey az egyik legrátermettebb karakter, aki ráadásul a nézők szívébe is belopta magát, elképesztően népszerű szereplő lett a főhősnő. Bocsi, Kovács Ákos :(

Éppen ezért érthetetlen, hogy a játékgyártók miért mellőzik Reyt annyira. Persze ez nem újdonság, elég csak a Bosszúállókra és Fekete Özvegyre gondolni, ahol szintén hasonló problémával találkozhattunk.

A 8 éves Annie Rose azonban kívánt csöndben maradni, inkább írt a levelet a Hasbrónak, amelyben kérdőre vonta a játékgyártót, hogy mégis hogy is van ez.

A Hasbro becsületére legyen mondva, hogy válaszolt, és egész ügyesen kivágták magukat. Azt mondták, hogy eddig azért volt kevesebb Rey a boltok polcain, mert nem szerettek volna spoilerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr578637532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása