Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Engedj a Sötét Oldal delejes csábításának!
Engedj a Sötét Oldal delejes csábításának!
És miért ne engednél egy ilyen cosplay láttán?

image

Miss Sinister Sith jelmeze egészen kiválóra sikerült, amiről a DragonConon készült néhány nem kevésbé kiváló kép, amit a hajtás után tudtok megnézni.

...

Konami: itt a vége, fuss el véle
Konami: itt a vége, fuss el véle
A Konami-kód ezúttal az önmegsemmisítést indította be.

A minap szomorú hírt közölt le francia Gameblog : A Konami leállítja az összes nagy játékkal kapcsolatos fejlesztését a Pro Evolution Soccer kivételével.

A közlemény szerint minden konzolos projektjüket jegelték, illetve meszelték, tehát nagyon nincsen visszaút, a Konami a mobilpiacot fogja megcélozni, ahogy azt korábban is emlegette Hideki Hayakawa, a cég vezérigazgatója, aki szerint a játékok jövője a mobileszközökön leledzik.

Egyesek szerint éppen ...

Luke Skywalker csaposnak állt
Luke Skywalker csaposnak állt
Vele van a Guiness.

Mark Hamill mostanában Írországban van, ahol forgat egy egészen jelentéktelen filmet . De ha az ember Darth Vader fia Írországban jár, akkor a kocsmákat is meg kell nézni, nemde?

Így tett Hamill is, aki szemmel láthatóan annyira élvezte az ír kocsmák hangulatát, hogy még a pult mögé is beállt, hogy serényen csapolja a nemes nedűt. Azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy Luke Skywalker adta ki nekik a sört…

Ebben a videóban nagyon cuki cicák nagyon ronda zombikat ölnek
Ebben a videóban nagyon cuki cicák nagyon ronda zombikat ölnek
Egy álom vált valóra!

Úgy tűnik, a zombimánia nem enyhül. Éppen ezért talán unalmas is az élőhalottaktól menekülő emberek látványa, a reménytelenség és a harapásoktól való félelem, majd a drámai kudarc átélése.

De jöjjön valami új! Nézzétek meg ezt a videót, amelyben nem emberi túlélők, hanem kiscicák veszik fel a harcot az élőhalottak hordái ellen. Ne mondjátok, hogy erre nem lehetett számítani!

Elragadó rövidfilm, ami garantáltan előhozza belőled a Star Wars nosztalgiát
Elragadó rövidfilm, ami garantáltan előhozza belőled a Star Wars nosztalgiát
De vajon ki lehet ez a kis srác?

image

Közhelyszámba megy, de szinte a teljes gyerekkorom a Star Wars jegyében telt. Bár először németül láttam, és egy kukkott sem értettem belőle, azonnal magával ragadott a film, imádtam minden percét, és számtalanszor újranéztem.

Amikor éppen nem nem néztük, akkor a tesóimmal eljátszottuk, megrajzoltuk, összeraktuk Legóból (sok-sok évvel a hivatalos szettek megjelenése előtt járunk, hölgyeim és uraim!) és még ki tudja hányféleképpen reprodukáltuk azt a ...

Lélegzetelállító GoPro felvételek majdnem az űrből
Lélegzetelállító GoPro felvételek majdnem az űrből
Két év után megtalálták a sztratoszférába küldött kamerát és annak felvételeit.

image

2013 júniusában néhány hallgató a Stanford Egyetemről érdekes vállalkozásba kezdett. Fogtak egy GoPro kamerát, amit egy mobiltelefonhoz csatlakoztatva hozzákapcsoltak egy meteorológiai léggömbhöz, majd felküldték a sztratoszférába, hogy felvételeket készítsen a Grand Canyonról.

A készülék csak most került elő, de megérte rá várni, mert elképesztő felvételeket készített a Grand Canyonról, amit a csapat a múlt héten fel lőtt a YouTube-ra. Nézzétek, ...

Csúszik a Star Fox Zero – idén már biztosan nem jelenik meg
Csúszik a Star Fox Zero – idén már biztosan nem jelenik meg
Egy újabb koporsószeg a Wii U sírjába.

image

A Nintendo nemrégiben kiadott egy hivatalos közleményt, melyben sajnálatukat fejezték ki, miszerint a novemberi megjelenésre tervezett Star Fox Zero játék sajnos mégsem fog tudni az idei évben megjelenni. Shigeru Miyamoto, a projekt vezetője egy Facebook bejegyzésben tette közzé a szomorú nyilatkozatot:

Nagy döntést kellett meghoznom az előző héten.

A Wii U-ra készülő Star Fox Zero játékot az idei évben szerettük volna kiadni. Bár úgy éreztük, hogy a ...

Ebben a játékban növényeket kell gondoznod
Ebben a játékban növényeket kell gondoznod
Csak vigyázz, nehogy túlöntözd őket!

A Viridi nem egy erőszakos játék. A feladatod csupán annyi, hogy válaszd ki kicsiny pozsgás növényeidet (avagy szukkulenseidet), válassz nekik kaspót, nézd, amint élnek és virulnak, majd örömködj, hogy a természet a digitális világban is utat tör kedves zene mellett.

A Viridi Steamen már elérhető ingyenesen, jövőre pedig érkeznek a mobilverziók is.

Brutálisan király Star Wars portrék
Brutálisan király Star Wars portrék
A Square Enix nem kevésbé király figurái alapján.

Hihetetlen, hogy mire képes az ember, ha újabb és újabb dollárcseppeket akar kifacsarni egy franchise-ból. A Square Enix is beszáll a Star Wars buliba, mégpedig különlegesen újradizájnolt akciófigurákkal , amelyek bár csak távolról hasonlítanak az eredeti karakterekre, meg kell hagyni, baromi jól néznek ki.

A formabontó külső  Iain Reed et is megihlette,készített is három kegyetlenül menő portrét a figurák alapján, amelyeket a hajtás után tudtuk csekkolni.

...
Egy srác megépíti a teljes GTA 5 térképet a Minecraftban
Egy srác megépíti a teljes GTA 5 térképet a Minecraftban
Elképesztő vállalkozás.

N11cK -nek feltehetően rengeteg szabad kapacitása van, amit alkotásra használ. Már 8 hónapja igyekszik megalkotni a Grand Theft Auto 5 teljes térképét a Minecraftban, és egész jól halad! 

Minden nap feltölt egy videót, így szépen ki lehet venni, hogy az elmúlt 8 hónapban milyen iszonyatos energiát fektetett a munkába.

Íme, az első videója:

 És itt tart most:

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása