Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Rövid, de hatásos trailert kapott az Uncharted 4: A Thief’s End
Nézd meg nálunk magyar felirattal!

image

A PlayStation 4 tulajok örülhetnek, hiszen hamarosan érkezik az Uncharted 4: A Thief’s End, amely valószínűleg Nathan Drake utolsó nagy kalandja lesz. A játék kapott is egy nyúlfarknyi előzetest, amit Amerikában a Star Wars: Az ébredő Erő előtt vetítettek néhány moziban, de most végre felkerült a netre is, ráadásul nálunk magyar felirattal nézhetitek meg!

A kevesebb mint félperces videó elképesztően hangulatosra sikerült, amiben valószínűleg a nagyszerű zeneválasztás is nagy szerepet játszott, hiszen a háttérben a Pixies Where’s My Mind című számának zongorára átírt verziója szól. Tudjátok, ez a szám szól David Fincher Harcosok klubja című filmjének végén!

Íme a trailer:

Az Uncharted 4: A Thief’s End 2016. március 18-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Már alig várjuk, hogy teszteljük!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr548637604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása